FIFA 17 Xbox 360 Pre-order

[price_watch product=8]
[price_watch product=3]

FIFA 17 zal ook op de Xbox 360 uitkomen. De game, wat alweer de elfde FIFA-game is op de Xbox 360, zal een update zijn van FIFA 16 voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 en zal gelijkwaardig zijn aan de PS3-versie van FIFA 17. Als EA Sports hetzelfde gaat doen met FIFA 17 als het de voorgaande jaren heeft gedaan met vorige FIFA-game, dan zal ook dit deel weer een paar leuke vernieuwingen krijgen. Zo zagen we in de voorgaande delen de player impact engine verschijnen, maar ook de real ball physics en het tactisch verdedigen. Welke vernieuwingen we met FIFA 17 mogen verwelkomen, dat is helaas nog niet vrijgegeven door EA Sports. Maar zodra dit wel gebeurt, zal je het hier op FIFA-17.com kunnen lezen.

In tegenstelling tot de next-gen versies van FIFA 17, welke uitkomt op de Xbox One, PS4 en PC, zal de gameplay op de Xbox 360 gebaseerd worden op de engine van voorgaande FIFA delen op de console. De next-gen versies zullen in hun gameplay gebruik maken van de nieuwe IGNITE engine, welke het spel nóg mooier en dynamischer maken. Of dit een voordeel is, verschilt per gamer. Zo zijn er genoeg FIFA fans die de voorkeur geven aan de iets sneller spelende engine van de Xbox 360 en PS3 versies.

Voorlopig nog niet van plan om over te stappen naar de volgende generatie consoles? Dan kan je nog prima een jaartje uit de voeten met FIFA 17 op de Xbox 360. Natuurlijk wacht je niet langer dan nodig is op de game. Helaas is deze nu echter nog niet beschikbaar voor een pre-order. Wordt je hier graag van de op hoogte gehouden? Dan kan je ons liken op Facebook:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *