FIFA 17 PS4 Pre-order (PlayStation 4)

FIFA 17 op de PlayStation 4 zal de reeks naar nieuwe hoogtes tillen, zoals dat ook gebeurde bij de nextgen versies van FIFA 16. Vooral de grafische stap vooruit was een grote. Maar FIFA 17 zal er niet alleen maar mooier uitzien dan zijn voorganger. De gameplay bevat namelijk nieuwe technologie die het voetbal nóg realistischer zou moeten maken. EA Sports maakt hierbij gebruik van de Ignite Engine, welke speciaal is ontwikkeld voor de sportgames van EA, en zal deze verder ontwikkelen voor FIFA 17.

Ben jij ook zo’n fan van FIFA dat het je niet eens uitmaakt wat de nieuwe mogelijkheden zijn in FIFA 17 en deze gewoon koopt? Houd dan vooral FIFA-17.com in de gaten! Hier vind je straks de laatste FIFA 17 prijzen voor de PS4, zodat je altijd kan vergelijken en nooit te veel betaalt.

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 17 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-17.com in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Like dan FIFA-17.com op Facebook, dan krijg je van ons de laatste updates in je stream:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *