FIFA 17 PS3 Pre-order (PlayStation 3)

[price_watch product=6]
[price_watch product=1]

FIFA 17 zal dit najaar ook op de PlayStation 3 verschijnen. Dit zal de elfde versie zijn van FIFA die een PS3 release zal kennen. FIFA 07 was namelijk de eerste versie die op deze langlopende console verscheen. Inmiddels heeft de FIFA-reeks flinke sprongen vooruit gemaakt en hebben we nieuwe innovaties gezien, zoals de player impact engine, first touch control en real ball physics. Op de moment is er nog niet zoveel bekend over FIFA 17 op de PS3, op het feit na dat we zeker weten dat deze game in het najaar gereleaset zal worden.

Net zoals FIFA 16 zal ook FIFA 17 op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4 verschijnen. De verschillen waren in FIFA 16 niet heel erg groot. Verwacht wordt dat de verschillen met FIFA 17 tussen de huidige generatie consoles en de nieuwe een stuk groter gaat zijn. Wil je dus de meest complete ervaring, dan ben je wellicht beter uit met FIFA 17 op de PS4 of Xbox One. Ben je echter nog niet overgestapt naar de nieuwe generatie en ben je dat voorlopig nog niet van plan? Dan kan je prima uit de voeten met FIFA 17 op de PS3 of Xbox 360.

Momenteel zijn we nog druk bezig om de website te vullen met nuttige FIFA 17 informatie en weetjes. Blijf dus regelmatig FIFA-17.com in de gaten houden voor updates. Geen zin om te F5’en? Like dan FIFA-17.com op Facebook en krijg de laatste nieuwtjes direct in je stream!

4 Reacties

  1. ben

    kankerrrrrrrrrrrrrr thievuss

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *