FIFA 17 PC Pre-order

[price_watch product=5]

De FIFA reeks is al meer dan 10 jaar razend populair op de PC. De doorgewinterde WASD spelers geven al jaren hun voorkeur aan het toetsenbord ten opzichte van de controller. Ook dit jaar zal FIFA 17 zijn opwachting maken op de PC en ook dit jaar zal er weer genoeg zijn om naar uit te kijken.

Het voordeel van een PC is dat de game net zo mooi kan worden als dat jouw PC het aan kan. Althans, dat is normaal gesproken het voordeel van PC gaming. Bij FIFA 14 ging dat echter anders. Waar de nextgen consoles, de PlayStation 4 en de Xbox One, een flinke update kregen ten opzichte van de huidige generatie vanwege de grote hoeveelheid kracht die beide consoles bezitten, moesten PC eigenaren het doen met de versie die ook op de PS3 en Xbox 360 uitkwam. De verschillen zitten hierbij niet alleen in het grafische deel, maar ook qua gameplay verschilde de versies aanzienlijk. Zo maakt de nextgen-versie gebruik van de nieuwe Ignite Engine. Sinds FIFA 15 is dit verschil echter rechtgetrokken en maken zowel de nextgen-versies als de PC-versie gebruik van de IGNITE engine.

Deze keer heeft EA Sports alle tijd om ook voor PC gamers een waardige versie van FIFA 17 uit te brengen. Eentje die misschien nog wel een stapje verder gaat dan wat we op de PS4 of de Xbox One zullen gaan zien. Maar dat is nu nog allemaal giswerk. Naar verwachting zal FIFA 17 op de PC namelijk exact hetzelfde zijn als de nextgen-versies. Of dit uiteindelijk ook het geval is, dat houden wij graag voor je in de gaten! 🙂

2 Reacties

 1. Vincent

  Heb je op de pc een controller nodig?

  Antwoord
 2. marisseelig.blogas.lt

  I feel this is one of the most significant information for me.
  And i am glad reading your article. But wanna commentary on few basic things, The website taste is perfect, the articles is really nice : D.
  Good job, cheers

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *