FIFA 17 kopen

[price_watch product=7]
[price_watch product=6]
[price_watch product=9]
[price_watch product=8]
[price_watch product=5]

Elk jaar is het weer raak en komt er een nieuw deel uit in de FIFA reeks. En elk jaar doet EA ook zijn best om er weer een nieuwe voetbalervaring van te maken. Met FIFA 17 is dit niet anders. De afgelopen jaren mochten we vernieuwen ontvangen als tactisch verdedigen, de player impact engine, first touch control en real ball physics. Welke nieuwigheden FIFA 17 zal gaan brengen, is vooralsnog niet duidelijk. Één ding is zeker: voor de meeste fans fan de FIFA reeks maakt het niet uit welke vernieuwingen FIFA 17 zal krijgen, want die pre-orderen de game toch wel!

FIFA 17 Pre-order voordelen

Zoals elk jaar wordt je door EA Sports beloond wanneer je een FIFA 17 pre-order plaatst. Deze voordelen verschillen elk jaar weer, dus is het interessant om te weten wat ons dit jaar te wachten staat. Dit is inmiddels bekend gemaakt:

 • 5x FUT Draft tokens (1x per week over 5 weken), waarmee je een keer FUT Draft kunt spelen, een modus waarmee je een tijdelijk team samen kunt stellen met de beste spelers in het spel.
 • Een leenspeler voor 8 wedstrijden, keuze uit de vier FIFA 17 cover voetballers: Marco Reus, James Rodrigues, Anthony Martial & Eden Hazard.
 • Speciale tenues ontworpen door designers en FIFA 17 soundtrack artiesten.

Voor welke editie ga jij?

FIFA 17 zal ook dit jaar waarschijnlijk weer in verschillende edities uitkomen, namelijk de normale editie en een Deluxe Edition. Deze versie is gericht op het spelen van Ultimate Team; een spelmodus in FIFA 17 waarbij je in staat bent om je eigen team samen te stellen door veel wedstrijden te spelen, te onderhandelen met andere spelers en winnende tactieken toe te passen. Hier kan de echte voetbalfan helemaal los gaan!

FIFA 17 zal beschikbaar worden op de meest gangbare consoles, waaronder de PS3, PS4, Xbox 360 en de Xbox One, maar ook de PC is een populair systeem om even lekker een digitaal balletje op te trappen. Ben je veel onderweg en wil je toch FIFA 17 spelen? Dan ben je wellicht het beste uit met FIFA 17 op de PS Vita of een Nintendo 3DS, hoewel je het dan wel zal moeten doen met verouderde gameplay. Dit jaar zal FIFA 17 waarschijnlijk een rentree maken op de nieuwe Nintendo console: de Nintendo NX.

2 Reacties

 1. yogiriyanda

  gamer sejati

  Antwoord
  • Missy

   Hihihi..sip dei.k8230;Ashiik.&asik#.Btw, Jerman barusan kalah mbak lawan Serbia.Hikz..asem banget deh, gara2 mainnya cuma 10 pemain, tanpa Klose.Hibur lah suami mbak, jangan sampai ntar sedihnya berlarut2, wkakkaka…

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *