FIFA 17 Deluxe Edition Pre-order

[price_watch product=2]
[price_watch product=1]
[price_watch product=4]
[price_watch product=3]

De FIFA 17 Deluxe Edition staat in het teken van FIFA 17 Ultimate Team. In deze spelmodus stel je een eigen team samen, waarmee jij wedstrijden kunt spelen tegen de computer of online in seizoenen en toernooien. Dit team kan je natuurlijk niet zomaar samenstellen. Je moet namelijk munten verzamelen door te spelen, waarmee je uiteindelijk de spelers kunt kopen die je aan je team wilt voegen. Met de munten kun je echter ook pakketten kopen, waarin willekeurige kaarten zitten van bijvoorbeeld spelers. Deze spelers zijn vervolgens te verhandelen op de transfermarkt of je kunt er natuurlijk mee gaan spelen.

Waarom de FIFA 17 Deluxe Edition kiezen?

De Deluxe Edition van FIFA 17 bevat ten opzichte van de normale versie de nodige extra’s om je een vliegende start te geven met het bouwen van je selectie in FIFA Ultimate Team. Welke dit precies dit jaar gaan zijn, is inmiddels bekend gemaakt:

 • 20 Jumbo Gold Packs voor je Ultimate Team (1 per week over 20 weken)
 • Een Team of the Week speler te leen voor drie wedstrijden
 • Voor 8 wedstrijden een speler te lenen, te kiezen uit de voetballers op de FIFA 17 cover: Hazard, James, Martial of Reus
 • Speciale tenues voor je Ultimate Team, gemaakt door designers of artiesten van de FIFA 17 soundtrack

Ook dit jaar zit er dus weer genoeg bij voor je FIFA 17 Ultimate Team! Het lijkt erop dat je minder Gold Packs krijgt dan vorig jaar, maar deze keer krijg je Jumbo Gold Packs in plaats van gewone. Hierin zitten twee keer zoveel kaarten en daarbij ook een extra zeldzaam item, dus meer voordeel dan vorig jaar!

FIFA Deluxe Edition of Ultimate (Team) Edition?

In plaats van elk jaar dezelfde benaming te gebruiken, heeft EA Sports er vorig jaar voor gekozen om de speciale editie FIFA 16 Deluxe Edition te noemen, in plaats van de FIFA 15 Ultimate Team Edition of de FIFA 14 Ultimate Edition. Het principe is precies hetzelfde, namelijk dat je extra’s krijgt ten opzichte van de standaard editie. In het geval van FIFA 15 Ultimate Team Edition werd de gelukkige gamer blij gemaakt met de volgende extra’s:

 • 40 Gold Packs voor FIFA Ultimate Team, één pack per week gedurende 40 weken.
 • Het adidas All-Stars Team, bestaande uit door adidas gesponsorde voetballers, waaronder Messi en anderen.
 • De mogelijkheid om 5 wedstrijden Messi in je team op te stellen.
 • Drie unieke goal-vieringen: Kiss the Wrist, Stand Tall & Flag Kick.
 • Historische Tenues van verschillende clubs uit de hele wereld
 • The adidas Predator Boot Collection: vijf paar schoenen uit de adidas Predator collectie.

In de FIFA 16 Deluxe Edition zat echter het volgende:

 • 40 Premium Gold Packs (2 per week gedurende de eerste 20 weken)
 • Lionel Messi als leenspeler voor 5 wedstrijden
 • 2 nieuw manieren om een goal te vieren, namelijk de “KO” en de “Bailandorobot”

Welke extra’s komen er in de FIFA 17 Deluxe Edition (of hoe deze ook gaat heten)? Dat is voor nu nog maar even de vraag. We kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat er weer een flinke dosis gold packs bij zitten. Houd vooral FIFA-17.com in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven of like onze pagina op Facebook:

3 Reacties

 1. diana dat

  ik heb de deluxe editie gekocht, maar ontvang niets zoals belooft.

  20 Jumbo Gold Packs voor je Ultimate Team (1 per week over 20 weken)
  Een Team of the Week speler te leen voor drie wedstrijden
  Voor 8 wedstrijden een speler te lenen, te kiezen uit de voetballers op de FIFA 17 cover: Hazard, James, Martial of Reus
  Speciale tenues voor je Ultimate Team, gemaakt door designers of artiesten van de FIFA 17 soundtrack

  Antwoord
 2. Raphael

  ja hier ook. Heb zojuist EA gebeld en die pakketten krijg je alleen bij de pre order. Ik heb hem in oktober pas gekocht en dan zeggen ze mooi dat dat alleen voor pre order betekent en dat je na de pre order alleen 8000 punten krijg. Stelletje oplichters

  Antwoord
 3. John Spigt

  mijn zoon wil ook FIFA 17 kopen, en twijfelt nog of hij er een xbox one of een ps 4 bij gaat kopen. is er een mogelijkheid dat xbox spelers, fifa ultimate team, tegen ps spelers kunnen spelen? Een bevestigend antwoord, met uitleg hoe, zou de keuze makkelijker maken!

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *